Tax Career Event – 2 maart 2018

Op 2 maart 2018 vond het Tax Career Event plaats in Hotel Arena in Amsterdam.  TCE wordt jaarlijks georganiseerd door de Fiscale Studievereniging van de Vrije Universiteit (FSVU). Het Tax Career Event is dé mogelijkheid voor studenten om kennis te maken met een verscheidenheid aan kantoren en om een potentiële stageplek/werkstudentschap of startersfunctie in de wacht te slepen.

IGD-Gesprekkendag – vrijdag 9 maart 2018

Onze collega’s waren afgelopen 9 maart 2018 in Hotel The Grand voor de IGD-gesprekkendag van studievereniging Porta Adriani. Deze dag bestaat uit drie onderdelen. Elk onderdeel verschaft de studenten de kans om verschillende recruiters en consultants van meerdere fiscale kantoren te spreken.

Open dag Bachelor of Science in Accountancy – zaterdag 14 april

Op 14 april 2018 organiseert Nyenrode een open dag waar je alles te horen krijgt over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. Onderdeel van de open dag is de bedrijvenmarkt waar verschillende bedrijven (waaronder wij) een informatiestand hebben. Zo kun je op een laagdrempelige manier al je vragen stellen aan onze collega’s. Grijp je kans om ons beter te leren kennen!

Benieuwd naar deze open dag? Lees het verslag van afgelopen 27 januari 2018 hier.

PNO Bedrijvendag – donderdag 3 mei 2018

Pecunia Non Olet is een Fiscaalrechtelijk dispuut in leiden. Dit jaar zullen wij onderdeel zijn van de Bedrijvendag. De Bedrijvendag is een dag waarop ruim 100 studenten met ongeveer 20 kantoren kennismaken. De kantoren verzorgen workshops en er is een mogelijkheid voor persoonlijke gesprekken. Daarnaast wordt er voor een driegangen lunch gezorgd waarbij kantoren en studenten elkaar op een meer informele manier kunnen leren kennen. Tenslotte wordt de dag afgesloten met een borrel.

In Duplo

In Duplo is de studievereniging voor studenten die het mr.drs.- of het double degree-programma volgen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Deze programma’s bieden studenten de mogelijkheid om Rechtsgeleerdheid te combineren met Economie en Bedrijfseconomie (mr.drs.-programma) of met Bedrijfskunde (double degree-programma).

Beide studies worden in zes jaar tijd afgerond, het programma is dan ook alleen toegankelijk voor de meest gemotiveerde studenten. In Duplo telt ongeveer 650 leden.

Groninger Fiscale Eenheid

Groninger Fiscale Eenheid is een studievereniging voor studenten fiscaal recht en fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. De vereniging heeft ten doel de afstand tussen studenten, docenten en het bedrijfsleven te minimaliseren. Dit probeert zij te bereiken door middel van het organiseren van verscheidene activiteiten, waaronder de Tax Tour, Taxeer your Career, de Kantorendag en kantoorbezoeken.

© Copyright - Werken bij PKF Wallast